Həyatımda ən gözəl tətillərdən biri idi. Ailəmlə dəniz kənarına getmişdik. Qum, günəş, dalğalar. Uşaqlar qumda oynayırdı, arvadım günəş vururdu. Mən isə çətir altında oturmuş, bir az oxuyurdum. Amma konsentrə ola bilmirdim. Çünki isti idi, bir az da yorğun idim.
Kitabı qoydum. Telefonuma baxdım. Dostlarımdan biri şəkil paylaşmışdı – mostbet-dən bir uduş şəkli. Altında yazılmışdı: "Tətildə də oynamaq olar." Marağım tutdu. Düşündüm: "Bəs niyə də yox?" İnternet yaxşı işləyirdi. Dəniz kənarında belə.
Həmin saytı axtardım. Tapdım. Amma telefonumda proqram yox idi. Saytda yazılmışdı: mostbet download app. Tıkladım. Yükləmə başladı. Dəniz kənarında internet sürətli idi, bir neçə dəqiqəyə proqram endi. Quraşdırdım. Qeydiyyatdan keçdim. Nömrə, kod, ad. Hamısı sadə.
Proqramı açdım. Oyunlar bölməsinə baxdım. Diqqətimi "Aztec Gems" çəkdi. Qədim Aztek sivilizasiyası, daşlar, qiymətli daşlar. Demo rejimində bir az oynadım. Qaydaları başa düşdüm. Sonra real pulla oynamaq qərarına gəldim. Depozit etdim 15 manat. Kiçik məbləğ.
1 manat mərclərlə başladım. Barabanlar fırlandı. İlk 10 spində heç nə olmadı. 15 manat 12-yə düşdü. Sonra 2 manat qoydum. Az qazandım, 14-ə çıxdı. Sonra yenə 1 manat. Uduzdum, 13-ə düşdü. Fikirləşdim: "Dayanım, olmaz." Amma dəniz kənarında rahatlıq var idi, dayanmaq istəmirdim.
Birdən ekranda daşlar partlamağa başladı. Bonus dövrü! Mənə 8 pulsuz spin verdi. Birinci spində 13-dən 15-ə. İkincidə 15-dən 20-yə. Üçüncüdə 20-dən 35-ə. Dördüncüdə 35-dən 60-a. Beşincidə 60-dan 90-a. Altıncı spində 90-dan 130-a. Yeddinci spində 130-dan 180-ə. Səkkizinci spin bitdi, hesabım 220 manat.
Dəniz kənarında, çətir altında, qumların üstündə 220 manat qazanmışdım. Arvadım yanımda idi, amma fərq etmədi. Uşaqlar qumda oynayırdı. Mən dərhal pulu çıxartdım. Kartıma 220 manat düşdü. Telefonumu qoydum, ayağa qalxdım. Dənizə girdim. Su soyuq idi, amma ürəyim isti idi.
Həmin gün axşam ailəmə sürpriz etdim. Dəniz kənarında bir restoranda yemək sifariş etdim. Arvadım soruşdu: "Hardan pul?" Dedim: "İşdən əlavə qazanc." İnanmadı, amma yemək çox dadlı idi. Uşaqlar şirniyyat yedi. Hər şey gözəl idi.
Ertəsi gün yenə dəniz kənarında idim. Səhər tezdən, uşaqlar hələ yatırdı, arvadım da. Mən çətir altında oturmuşdum, qəhvə içirdim. mostbet download app etdiyim proqramı açdım. Bu dəfə "Book of Dead" oynamaq istədim. 20 manat depozit. 2 manat mərclər.
İlk 5 spində heç nə. 20 manat 16-ya düşdü. Sonra 10 spindən sonra 12-yə. Düşündüm dayanım. Amma dayanmadım. 15-ci spində kitab simvolu düşdü. Üç kitab – bonus! 10 pulsuz spin. Birincidə 12-dən 18-ə. İkincidə 18-dən 25-ə. Üçüncüdə 25-dən 40-a. Dördüncüdə 40-dan 60-a. Beşincidə 60-dan 90-a. Altıncı spində 90-dan 130-a. Yeddinci spində 130-dan 180-ə. Səkkizinci spində 180-dən 230-a. Doqquzuncu spində 230-dan 280-ə. Onuncu spin bitdi, hesabım 340 manat.
Dərhal 300 manatı çıxartdım. Qalan 40 ilə oynamağa davam etdim. O gün dəniz kənarında ümumi qazancım 340 manat oldu. Xalis 320 (20 depozit çıxılmış). Həftəsonu bitənə qədər ümumilikdə 500 manat qazanmışdım.
Tətildən qayıdanda arvadıma dedim: "Bu ilki tətil çox gözəl keçdi." Dedi: "Bəli, amma nədənsə pulumuz çox oldu." Mən güldüm. "Qənaət etdik." O da güldü. Bilmirdi ki, dəniz kənarında, o çətir altında mən qumar oynayıb pul qazanmışam. Amma bilməsin də yaxşıdır. Çünki o, narahat olar. Qoy xoşbəxt olsun.
O pulun 300 manatı ilə uşaqlara dəniz ləvazimatları aldım – üzgüçülük eynəkləri, qollar, oyuncaqlar. Qalan 200 manatı isə özüm üçün yeni bir üzgüçülük şortu və günəş eynəyi aldım. Hər dəfə o şortu geyəndə dəniz kənarındakı uduşumu xatırlayıram.
Bu gün mən mostbet download app proqramını telefonumda saxlayıram. Həftədə bir-iki dəfə açıb oynayıram. Yalnız əyləncə üçün. Qaydalarım var: limit 30 manat, uduşun yarısını çıxarıram, itirdiyimin dalınca düşmürəm. Tətildəki kimi böyük uduşlar olmur, amma kiçik-kiçik qazanclar xoşdur.
Dəniz kənarında o günləri heç vaxt unutmayacağam. Qum, günəş, dalğalar. Uşaqlar oynayır, arvadım günəş vurur. Mən isə çətir altında oturmuş, telefonuma baxıram. Və 500 manat qazanıram. Bu sadəcə bir təsadüf deyil. Bu, fürsəti dəyərləndirməkdir. Mən o fürsəti dəyərləndirdim.
Peşman deyiləm. Heç vaxt. Çünki bilirəm ki, həyatda hər şey vaxtında gəlir. Mənim üçün o vaxt tətil günləri idi. Dəniz, qum, günəş – və bir az da şans. Və mən bu şansı qaçırmadım. İndi hər dəfə dənizə gedəndə o günləri xatırlayıram. Və gülümsəyirəm. Axı, həyat gözəldir. Və bəzən, bir az da şanslı.
Dəniz kənarında bir gün
-
lavendercherida
- 1er Frischling
- Fahrzeug: M135i F2x